Værkstedet og Johnny Jensen i Holeby

Folder

Rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Værkstedet
og
rustbeskyttelse - undervognsbehandling

På siden der omhandler karosseriarbejde skrev vi at det er bedre at forebygge end at helbrede og anbefalede derfor rustbeskyttelse - undervognsbehandling inden det er for sent.

Hvorfor anbefaler et autoværksted der bla. lever af at udføre "rustarbejde" så at rustbeskytte   ?

Det kan forklares således : I takt med at priserne på brugte biler er faldet og reparationspriserne for "rustarbejde" er steget, er det ikke længere forsvarligt af udføre større reparationer af bilens karosseri efter en "rustskade".

Rustbeskyttelse af bilen, enten som helt ny eller i hvert fald i "de unge år", er derfor en måde at minimere driftsomkostningerne på ( tæring og værditab er den største udgift på bilbudgettet - omkostningen er blot ikke specielt synlig - synlig bliver den først når bilen sælges ).

Hos Værkstedet er vi interesseret i at give dig den bedste totaløkonomi i bilkørsel - én af måderne er at anbefale dig rustbeskyttelse - undervognsbehandling i tide.

Værkstedet har valgt at bruge det dansk udviklede produkt PAVA som leverandør af rustbeskyttelsesbehandlinger - behandlinger der udføres hos en lokal virksomhed.

For mere information omkring rustbeskyttelse - undervognsbehandling klik da på dette   link   . På denne hjemmeside er der mulighed for at læse om produkter og behandlingsmetoder. Du kan også få svar på ofte stillede spørgsmål om emnet.

Ønsker du mere specifikt at vide "hvad en PAVA behandling indeholder" - klik da på dette   link   .