Værkstedet og Johnny Jensen i Holeby

Folder

Sommer og vinterdæk

Værkstedet
og
dæk.

Når nye "futter" til bilen skal indkøbes fokuseres der alt for ofte på prisen, og kun på prisen.

Prisen spiller naturligvis en væsentlig rolle - hvilken bilejer har ikke interesse i at nedbringe omkostningerne til bilhold. Vi synes dog der også er en væsentlig grund til først at "se" på kvaliteten og derefter på indkøbsprisen.

Når bilen kører er den eneste kontakt med vejen dækkens berøring - en kontakt på størrelse med 4 håndflader. Kvaliteten på denne kontakt er ikke ligegyldig og må ikke begrænses af en ensidig fokusering på købsprisen her og nu.

Hos Værkstedet har vi valgt kun at tilbyde kvalitetsdæk - men til en fornuftig pris. Det er prisen pr. kørt km. der er det vigtigste for selv den mest prisbevidste bilejer.

Vi har samtidig valgt en leverandør med et stort lager og med en kort leveringstid - en kombination der gør at vi ofte kan levere dæk til din bil samme dag som vi får ordren.

Vær i øvrigt opmærksom på at foruden pris, slidstyrke og vejgreb er der forskel i de forskellige dækmærkers indhold af farlige miljøgifte - noget som nu bør tages alvorligt idet EU pr. 01. januar 2010 har fastlagt øvrige grænseværdier for disse.