Værkstedet og Johnny Jensen i Holeby

Folder

SUZUKI SX-4
VÆRKSTEDET sælger også nye biler
-   f.eks. som den ovenfor viste SUZUKI SX-4

Køb ny bil
hos
Værkstedet i Holeby

Er din gamle bil ved at være udtjent eller eller trænger du lidt fornyelse på "bilsiden" er Værkstedet i Holeby et besøg værd. Værkstedet sælger også nye biler, primært MITSUBISHI - salget sker i samarbejde med lokale forhandlere.

Når valget er faldet på dettemærke skyldes det dels vort kendskab til disse foruden vort gode og tillidsfulde samarbejde med den lokale forhandler.

Vi har ikke lager, men vi vurderer dit behov og fremskaffer netop den model der passer dig - både med hesyn til størrelse men i ligeså høj grad til økonomien - økonomi både ved køb og ved dagligt brug.

Hvorfor købe en ny bil hos Værkstedet når den lokale forhandler alligevel er involveret ?

Fordi du ved køb gennem Værkstedet handler med en virksomhed du i forvejen kender gennem jævnlige værkstedsbesøg.

Fordi du ved fremtidig service på din nye bil kan bruge det autoværksted og det personale du i forvejen kender.

Fordi du ved evt. reklamation på din nye bil ligeledes kan henvende dig til en virksomhed du kender.

Har du samtidig en brugt bil der skal tages i bytte kan Værkstedet ligeledes hjælpe dig - Vi har måske en værkstedskunde der har brug for lige netop din bil.

Resultatet af et salg af en ny bil kan ses på fotoet øverst til højre. I dette tilfælde er der tale om en SUZUKI SX-4 der samtidig er blevet rustbeskyttet "inden den kom ud at køre". Ved at rustbeskytte en ny ( eller nyere ) bil kan der oprettes en gennemtæringsgaranti, der dækker i hele bilens levetid - et godt supplement til bilfabrikkens "rustgaranti".