Værkstedet og Johnny Jensen i Holeby

Folder

Værkstedet i Holeby

 

Medarbejdere hos Værkstedet i Holeby

På denne side præsenteres de erfarne medarbejdere som du møder ved besøg hos Værkstedet i Holeby ligesom du kan læse lidt om deres "fortid" på øvrige virksomheder i autobranchen.

Den erfaring som vore medarbejde har opnået gennem såvel læretid som tidligere jobs sørger Værkstedet for at "bygge videre på" gennem efteruddannelse.

Denne efteruddannelse bliver bliver stillet til rådighed af såvel leverandører indenfor autobranchen som af de tekniske skoler.

Deltagelse i forskellige former for efteruddannelse er et krav for at kunne fejlfinde og reparere de biler der kører på vejene i dag - det er ikke længere nok "at lytte og dreje lidt med en skruetrækker".

 


 

Sonny

Sonny er udlært som automekaniker hos Slemming Autoværksted i 1996.

Efter endt læretid blev Sonny ansat hos Allan Hardenberg Biler i Hillested hvor han var i 2 perioder, først fra 1996 - 1999 og senere fra 2001 - 2008.

Imellem disse 2 perioder var Sonny ansat som daglig leder af sin "gamle" læreplads, Slemminge Autoværksted.

Sonny blev ansat hos Værkstedet i februar 2008 og udfører alle former for autoreparation, lige fra den simple udskiftning af en let tilgængelig reservedel til den komplicerede fejlfinding og reparation på nye bilers avancerede datanetværk.

Denne alsidighed lærte Sonny i sin læretid, godt suppleret med specialkendskab til mærkerne Hyundai, Daihatsu og Subaru gennem arbejdet hos Allan Hardenberg Biler.

Sonny