Værkstedet og Johnny Jensen i Holeby

Folder

Karosserireparation

Opretning af skader og reparation af rust
-   fortvivl ikke
VÆRKSTEDET kan hjælpe dig
-   også i denne situation.

Værkstedet
og
karosserireparation

Hos Værkstedet kan du som noget naturligt også få foretaget reparationer af bilens karosseri - hvad enten der er tale om opretning efter en trafikskade eller reparation efter tæring i bilens bærende konstruktioner ( i daglig tale rustarbejde ).

Er der tale om trafikskader vil der sædvanligvis være tale om reparation der ønskes betalt at et forsikringsselskab, enten sit eget eller modpartens. Såfremt det er en mindre parkeringsskade som "man selv er ude om" kan det være en fordel selv at betale for reparetionen.

Hos Værkstedet kan du få en forhåndsvurdering af skaden inden bu beslutter dig.

Vi benytter os af de moderne hjælpemidler til skadesopgørelse som f.eks. det it - baserede skadeopgørelsessystem - AUTOTAKS. Dette system i kombination med foto - taksering gør at du får en hurtig sagsbehandling - din bil behøver ikke at stå på vort værksted uden vished for det videre forløb.

Såfremt der er tale om en reparation efter tæring i vognens bærende dele, er der straks tale om en anden procedure. Disse reparationer bliver aktuelle i forbindelse med periodisk syn af bilen, og du vil som bilejer naturligt vide reparationen kommer til at koste.

Værkstedet's og specielt Johnny's lange erfaring med karosseriarbejde ( pladearbejde ) kommer dig her til gode. Specielt ved rustabejde er det rart at have en formodning om hvor omfattende skaden er - tidsforbruget til udbedring er jo afhængig heraf.

Inden du beslutter dig for en reparation er vi i stand til at give dig enten en tilbudspris eller en overslagspris.

Når talen går på rustarbejde vil vi ikke undlade de gamle ord  Det er bedre at forebygge end at helbrede. Helt specifikt tænker vi her på rustbeskyttelse, også kaldet undervognsbehandling.

Vort råd er :   Få udført rustbeskyttelse på din bil før det er for sent.