Værkstedet og Johnny Jensen i Holeby

Folder

Værkstedet og periodisk syn af din bil

Når din bil er indkaldt til periodisk syn, er der helt naturligt nogle ting du som ansvarlig bilejer bør tage stilling til. Dette kan være spørgsmålet om hvorvidt du blot skal møde op i en synsvisksomhed og lade synsinspektøren gennemgå bilen uden forudgående at have kontaktet et autoværksted.

Du har også muligheden for at lade et autoværksted gennemgå bilen, udføre en efter dettes skøn nødvendig reparation og derefter lade bilen fremstille for syn ( eller lade autoværkstedet udføre denne fremstilling ).

Den først nævnte mulighed anbefaler Værkstedet hvis  .   .   .

I ovennævnte tilfælde er der ikke økonomi i at lade et autoværksted gennemgå bilen før et periodisk syn - du "gambler" trods alt kun med kr. 250,00 - kr. 300,00 ( prisen for et omsyn ). Bliver din bil godkendt uden bemæskninger eller betinget godkendt orienterer den ansvarlige synsvirksomhed dig omkring nødvendig service og reparationer og tidshorisonten for disse.

Den anden mulighed vil vi hos Værkstedet anbefale hvis   .   .   .

I disse tilfælde er der økonomi for dig først at kontakte et autoværksted og lade fagmanden gennemgå din bil inden fremstilling for en synsvirksomhed. Denne kontrol sker ikke blot for at kortlægge evt. nødvendig reparation i forbindelse med det nært forestående syn, men i lige så høj grad for at orientere om din bils restlevetid og økonomien heri.

Hos Værkstedet anvender vi Maribo Bilsyn på Anker Jørgensens Vej i Maribo som synsvirksomhed i de tilfælde hvor vi, udover at udføre synskontrol og evt. reparation, også har ansvaret for at få bilen godkendt.

Ønsker du selv at fremstille din bil for periodisk syn anbefaler vi også at du anvender denne virksomhed.

Vi har valgt Maribo Bilsyn først og fremmest på grund af det fagligt høje niveau som syn bliver udført på - en standard der matcher vores syn på bilens sikkerhedsudstyr. Det tæller samtidig til Maribo Bilsyn's fordel at de er placeret i nærområdet - tidsforbruget for os ved kørsel til Maribo er begrænset.